АКТИВНОСТИ

Три пехара на трећем турниру у Београду

Написано admin

Мини баскет фестивал ,,Рајко Жижић“ одржао се у Београду од 7. до 9. јуна, у организацији Мини баскет удружења Србије. Наша Школа кошарке учествовала је са три екипе: дечаци, девојчице и мешана екипа. У петак су наши мали кошаркаши успешно одмерили снаге са вршњацима из Београда. Први дан завршио се успешно, након чега смо уживали у гостопримству студентског одмаралишта ,,Радојка Лакић“ на Авали.

У суботу су такмичења настављена. Наше екипе су показале борбеност и вештину против вршњака из Ниша, Кикинде, Бијељине, Новог Пазара, Севојна, Бујановца, Ваљева, Врања, Ужица, Братунца, Шапца, Сопота, Лучана, Бечеја, Велике Плане… Свечано отварање фестивала и подела медаља и пехара донели су нашој школи три пехара, по један за сваку екипу. Након тога, посетили смо стадионе Црвене звезде и Партизана, као и Авалски торањ где су наши малишани уживали у обиласцима и дружењу.

У недељу смо посетили манастир Св. Стефана у Сланцима. Топла добродошлица монаха и концерт певачког друштва ,,Метох“ оставили су снажан утисак на све. Спортски поклони које су на крају догађаја добили наши малишани обрадовали су све. Спортске торбе, кошаркашке патике, комплет тренерке значиће нашим малим кошаркашима да увек на следећим такмичењима могу поћи сасвим спремни за освајање нових трофеја.

Викенд у Београду био је испуњен незаборавним искуствима и радошћу. Захваљујемо се Канцеларији за Косово и Метохију која је обезбедила аутобуски превоз, студентском одмаралишту „Радојка Лакић“ на Авали, управама клубова Црвене Звезде и Партизана и управи Авалског торња.

Додај за кош

Придружите нам се у изградњи једине школе кошарке у Косовском Поморављу и подстицању развоја младих талената. Ваша подршка има потенцијал да промени животе и допринесе ширењу љубави према спорту.

Донаторска платформа

ДОНАЦИЈЕ

О аутору

admin

Оставите коментар