АКТИВНОСТИ

Спортски сусрети у Врању и посета Власотинцу

Написано admin

Две пријатељске утакмице између наших и врањских кошаркаша

Прошлог викенда, старија група полазника Школе кошарке Косовско Поморавље имала је прилику да одигра две ревијалне утакмице са својим вршњацима из врањског клуба Пантери. Група је била подељена на две екипе, женску и мушку. У спортској сали у Врању наше девојчице су дебитовале и пружиле озбиљан отпор својим вршњакињама. Била је то изузетна прилика да се после неколико месеци тренинга опробају у правом кошаркашком окршају. За дечаке ово је била друга таква утакмица од почетка тренинга, поред оне коју су одиграли пре неколико недеља у Бујановцу. И дечаци су такође показали велику борбеност и све оно што су имали прилику да увежбају на тренинзима.

Након утакмице, имали смо ту част и радост да, уз њихову срдачну добродошлицу, будемо гости наших пријатеља из Власотинца. Захваљујући Николи, и Милутину и Катарини из удружења Импулс, суботње поподне провели смо у Власотинцу, ово пријатној варошици и обишли неколико знаменитости, употпуњујући тако овај спортски дан.

Додај за кош

Придружите нам се у изградњи једине школе кошарке у Косовском Поморављу и подстицању развоја младих талената. Ваша подршка има потенцијал да промени животе и допринесе ширењу љубави према спорту.

Донаторска платформа

ДОНАЦИЈЕ

О аутору

admin

Оставите коментар